Nieuws van TiM Fitness

Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, nuttige tips en leuke informatie.

Gratis proefles
Stel je vraag

08/6/2021

Beste TiM-sporters,

Het is dan eindelijk zover! We gaan vanaf zaterdag 5 Juni weer helemaal open, maar wat houdt dat precies in?

We mogen de groepslessen weer binnen houden. Dat betekent dat de Pilates, HIIT, TimPump, SGT en het Boksen weer gewoon binnen gehouden kunnen worden. Wel zal er een maximum van 10-12 deelnemers zijn per les. Dit zal (met uitzondering van de pilates) gaan met het principe VOL=VOL, dus zonder aanmelding van te voren. In de zaal beneden blijft het maximaal aantal personen op 30.

Daarnaast gaan de kleedkamers (maximaal 4 personen), de douches (maximaal 2 personen) en voor onze welnessliefhebbers de sauna (maximaal 1 persoon) weer open! Houd rekening met elkaar en de 1,5m regel blijft gelden.

Wil jij een 0-meting om te weten hoe je er nu voor staat qua conditie en lichaamssamenstellingen laat het ons dan weten! Dit doen we vrijblijvend en zonder afspraak in de trainingszaal.

Nogmaals bedankt voor al jullie steun de afgelopen maanden en we gaan met zijn allen weer terug richting het normaal. Als jullie vragen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag.

19/5/2021

Beste TiM-sporters,

JAAA we mogen weer binnen sporten !!

Super blij zijn we jullie weer te mogen verwelkomen in onze sportzaal want vanaf _woensdag 19 mei_ mag er weer binnen gesport worden.

We hopen jullie binnenkort allemaal weer te zien, daarbij een aantal regels van de overheid, het R.I.V.M. en van ons:

* je bent van harte welkom, aanmelden van te voren hoeft dus NIET
* (nog) geen groepstrainingen
* met 2 personen samen trainen mag
* maximaal 30 personen tegelijk in de zaal, max. een uur trainen per keer
* géén gebruik van kleedkamers, alleen voor het wisselen van schoenen en ophangen van tas en jas
* 1,5 meter afstand
* bij binnen gaan van de zaal een geel doekje meenemen voor het schoonmaken van apparatuur en materialen

De buitenlessen zullen per die datum vervallen, behalve de pilateslessen op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend om 9.00u blijven buiten op het Valtoveld. Telefonisch aanmelden via 0174-511126.

Groepstrainingen mogen we op dit moment nog niet binnen geven, maar uiteraard kun je lekker aan de slag in onze fitnesszaal. Als je dit leuk vindt, kun je je in de zaal aanmelden voor het maken van 0-meting, hoe sta je ervoor en waar wil je naar toe werken/sporten?

Namens Tim en ons gehele team ontzettend bedankt voor jullie steun de afgelopen maanden, wij waarderen dit enorm!!

Wij hebben er zin in, tot snel!!

Sportieve groet,

Het T.I.M.-team

7/5/2021

Beste TiM-sporters,

Helaas is de opening van de fitness uitgesteld, vooralsnog voor één week, wij hopen dan ook dat er 18 mei a.s. weer binnen gesport kan worden!

Vanaf maandag 10 mei a.s. gaan wij onze buitenlessen uitbreiden; zo zijn er in de ochtend en middag op het Valtoveld verschillende trainingen voor max. 12 personen per les, zoals SGT (Small Group Training), Seniorencircuit, Pilates, HIIT en Pump en is er ‘s avonds aan de zijkant van ons gebouw SGT en Pump met max. 10 personen per les. Rooster buitenlessen staat onderaan deze email.

Voor álle lessen geldt:
– telefonisch aanmelden op 0174-511126
– max. 1 week van te voren inschrijven en vol=vol
– lessen worden gegeven bij droog weer, dus bij regen is er geen les
– op het Valtoveld wordt getraind in max. 3 groepjes van 4 personen.
Personen houden 1,5 m afstand en de groepjes zijn op 3 m afstand van
elkaar.

_Rooster buitenlessen per 10 mei a.s._:

Maandag
09.00-10.00 Pilates (Valtoveld)
11.00-12.00 Seniorencircuit (Valtoveld)
16.00-17.00 SGT/HIIT (Valtoveld)
20.00-21.00 SGT/Pump (zijkant gebouw)

Dinsdag
09.00-10.00 SGT/Goedemorgen TiM (Valtoveld)
16.00-17.00 HIIT (Valtoveld)
20.00-.21.00 SGT/Pump (zijkant gebouw)

Woensdag
09.00-10.00 Pilates (Valtoveld)
15.00-16.00 SGT/HIIT (Valtoveld)
18.30-19.30 SGT (zijkant gebouw)

Donderdag
11.00-12.00 Seniorencircuit (Valtoveld)
16.00-17.00 SGT/Pump (Valtoveld)
18.30-19.30 SGT/Pump (zijkant gebouw)

Vrijdag
09.00-10.00 Pilates (Valtoveld)
15.00-16.00 SGT/Pump (Valtoveld)

Ook kun je nog steeds tussen 9.00-17.00, alleen of samen, een uur
reserveren om vrij te (kracht)trainen aan de zijkant van ons gebouw. Ook
daarvoor geldt; telefonisch aanmelden.

Op deze manier blijven we met elkaar in beweging! Dus meld je aan voor
één of meer buitenlessen en we zien jullie graag!!

Sportieve groet,

Het T.I.M.-team

17/12/2020

Beste TiM-sporters,

We zijn weer een persconferentie verder en helaas hebben we te horen gekregen dat we onze deuren nog niet voor jullie mogen openen. Daar balen we natuurlijk onwijs van, want we hadden jullie graag weer ontvangen. Aangezien bewegen en sporten erg belangrijk is voor onze weerstand en onze mentale en fysieke gezondheid. Maar niet getreurd! Als het niet binnen kan, dan maar buiten!

We zijn druk bezig geweest met opties om jullie toch in beweging te houden. Kijk op ons Youtube kanaal voor de nieuwe T.I.M. Pump met Bryan en Walter of voer de onderstaande link in: https://www.youtube.com/watch?v=XLqZrdLz59E . Naast online lessen die je kan vinden op ons Youtube kanaal, gaan we starten met activiteiten buiten. Helaas is het geen zomers weer maar van bewegen word je vanzelf warm! Wat gaan we dan precies doen?

Er komen aan de zijkant van het pand twee stations waar er individueel voor een uur lang getraind kan worden. Per station mogen er twee mensen trainen op 1,5m afstand, tussen de stations zit 5m afstand. Hier kan je trainen op bijvoorbeeld een roeiapparaat, de TRX met stangen en losse gewichten. Helaas mogen jullie niet binnen omkleden. Zorg dat je op de afgesproken tijd komt en optijd de stations weer verlaat voor de volgende. Zie je mensen trainen en vraag je je af hoe dat kan? Deze mensen zijn op fysiotherapeutische basis aan het trainen en mogen van de overheid nog wel onder begeleiding binnen trainen.

Daarnaast mogen we dankzij onze vrienden van Valto ook weer gebruik maken van het kunstgrasveld bij de korfbal. Daar gaan we trainingen aanbieden voor 8 mensen tegelijk. Je traint dan onder begeleiding in 4 duo’s en doet de workout die wij van te voren voor jullie gemaakt hebben. Dat zal een training zijn voor kracht en conditie van het hele lichaam. Dat zal er iets anders uitzien dan de normale circuittraining die we geven, maar dat heeft alles met de regelgeving te maken. Verzamelen doen we max 10 minuten van te voren bij het hek van Valto. We hebben nu trainingen gepland voor de volgende momenten:

Dinsdag van 09:00 tot 09:45

Woensdag van 09:00 tot 09:45

Woensdag van 15:00 tot 15:45

Vrijdag van van 15:00 tot 15:45

Denk je nu: Ja dat wil ik! Vanaf maandag kunnen jullie je telefonisch inschrijven voor de individuele training of training in een groep. Bel hiervoor met 085 040 60 38 (optie 5). Op het moment dat we merken dat de lessen snel vol zitten gaan we natuurlijk extra lessen toevoegen.

We zijn jullie aanmeldingen tegemoet en tot snel!

Met sportieve groet,

17/12/2020

Beste TiM-sporters,

Zoals jullie wellicht ook hebben meegekregen, zijn er nieuwe COVID-maatregelen van kracht. Dat betekent helaas dat we de fitness en de groepslessen moeten stoppen t/m 19 januari 2021.

We moeten op dit moment aan elkaar denken en er met z’n allen voor zorgen dat ons zorgsysteem niet overbelast raakt. Door nu te handelen en onze verantwoordelijkheid te nemen kunnen we allemaal ons steentje bijdragen. Wij wensen daarom iedereen heel veel sterkte met deze lockdown waarbij iedereen op zijn/haar eigen manier wordt geraakt en weer moet dealen met de omstandigheden die er nu zijn.

Maar!! Natuurlijk hebben we opties voor jullie zodat iedereen kan blijven sporten. Zo gaan we weer aan de slag met online lessen, die zullen verschijnen op ons Youtube-kanaal.

Ook zal het mogelijk zijn om groepslesmateriaal bij ons te lenen voor de komende 5 weken. Dit zal gepaard gaan met een borg van € 50,–, maar zo kan je thuis lekker blijven sporten.

Mensen die om medische redenen genoodzaakt zijn om te blijven trainen, kunnen contact met ons opnemen, zodat de fysiotherapeut een passende oplossing voor u zal zoeken.

We vinden het ontzettend jammer – en vooral voor jullie als sporters, dat we een paar weken dicht zijn voor fitness, maar we gaan er met elkaar het beste van maken! Hou de mail en Facebook in de gaten voor de info over de online lessen en leuke challenges om thuis te doen.Voor iedereen alvast fijne feestdag gewenst én stay Home in Motion!

Met sportieve groet,
Het T.I.M. team

18/11/2020

Beste TiM-sporters,

Vanaf morgen (Donderdag 19-11-2020) mogen de groepslessen weer door gaan! Gelukkig kunnen we weer terug naar ons oude groepslesrooster en met elkaar trainen. Onderstaand de belangrijkste punten waar we met zijn alle op moeten letten.

– Zodra je het pand binnen komt is het dragen van een mondkapje gewenst, maar niet verplicht. De vuistregel blijft; houd 1,5m afstand waar dan ook in het pand.

– Het maximaal aantal leden in de zaal is 30. Wij zorgen dat we dit goed in de gaten blijven houden. Mocht je de 31e sporter zijn dan laten wij dit weten en moet je even wachten totdat iemand anders de sportzaal verlaat.

– De kleedkamers worden alleen nog gebruikt voor het wisselen van schoenen. Kleed je dus thuis om, stop je waardevolle spullen in een locker en zorg dat je niet met meer dan 3 personen in de kleedkamer bent. Helaas kunnen jullie niet meer douchen of in de sauna. Ook in de kleedkamers is een mondkapje gewenst, niet verplicht.

– De groepslessen gaan door zolang de 1,5m kan worden gewaarborgd, zodra er aanpassingen zijn hoort u dit van ons personeel. Voor de Timpump en Pilates moet je je inschrijven, dit kan bij de balie, via een instructeur, telefonisch of via eef@timfysiotherapie.nl. Schrijf je dus snel in want VOL = VOL!

– De Timpump op donderdag van 17:00 en de HIIT op donderdag van 17:30 komen helaas te vervallen.

– Het schoonmaken van alles waar je met je handen aan hebt gezeten blijft natuurlijk ook belangrijk.

Laten we samen op de regels en de 1,5m blijven letten en dit jaar sportief en gezond afsluiten!

Als er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.
Blijf gezond en Together op 1,5m In Motion!

Sportieve groet,

Het T.I.M. Team

7/11/2020

Beste TiM-sporters,

Wederom was het afgelopen dinsdag weer erg spannend. Uiteraard zijn wij erg blij dat we open kunnen blijven, maar dit zal wel met wat aanpassingen moeten.

Iedereen mag blijven sporten en samen werken aan een fit en gezond lichaam.

Wel zullen we voor 2 weken geen groepslessen kunnen verzorgen door de nieuwe richtlijnen en het zorgen voor minder overdracht van ?.

??‍♀️We hebben voor al onze lessen een alternatief programma op de locaties.

??Zodat jullie veilig samen kunnen blijven sporten.

Control The virus ? Together ️

Meer dan normaal zullen wij oefeningen voor jullie klaar te eggen en hier persoonlijk bij begeleiden.

Hieronder de overige afspraken nog even onder elkaar: – Zodra je het pand binnen komt is het dragen van een mondkapje gewenst, maar niet verplicht. De vuistregel blijft; houd 1,5m afstand waar dan ook in het pand.

– Het maximaal aantal leden in de zaal is 30. Wij zorgen dat we dit goed in de gaten blijven houden. Mocht je de 31e sporter zijn dan laten wij dit weten en moet je even wachten totdat iemand anders de sportzaal verlaat.

– De kleedkamers worden alleen nog gebruikt voor het wisselen van schoenen. Kleed je dus thuis om, stop je waardevolle spullen in een locker en zorg dat je niet met meer dan 3 personen in de kleedkamer bent. Helaas kan er niet meer worden gedoucht en ook geen gebruik worden gemaakt van de sauna. Ook in de kleedkamers is een mondkapje gewenst, maar niet verplicht.

– Het schoonmaken van alles waar je met je handen aan hebt gezeten blijft natuurlijk ook belangrijk.

Als er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Blijf gezond en Together – op 1,5m afstand – In Motion!

Sportieve groet,
Het T.I.M. Team

15/10/2020

Beste TiM-sporters,

Wat zijn we blij dat we ook na afgelopen dinsdag open mogen blijven; samen kunnen blijven sporten en aan onze gezondheid/fitheid werken. Natuurlijk volgen wij de adviezen van het RIVM op en daarom zullen we ook weer wat regels aanscherpen. We hebben gezien dat gelukkig iedereen zich aan de regels houdt en dat alles hierdoor soepel verloopt.

Over het algemeen verandert er voor ons niet zo heel veel, onderstaand is belangrijk:
– Zodra je het pand binnen komt is het dragen van een mondkapje gewenst, maar niet verplicht. De vuistregel blijft; houd 1,5m afstand waar dan ook in het pand.

– Het maximaal aantal leden in de zaal is 30. Wij zorgen dat we dit goed in de gaten blijven houden. Mocht je de 31e sporter zijn dan laten wij dit weten en moet je even wachten totdat iemand anders de sportzaal verlaat.

– De kleedkamers worden alleen nog gebruikt voor het wisselen van schoenen. Kleed je dus thuis om, stop je waardevolle spullen in een locker en zorg dat je niet met meer dan 3 personen in de kleedkamer bent. Helaas kan er niet meer worden gedoucht en ook geen gebruik worden gemaakt van de sauna. Ook in de kleedkamers is een mondkapje gewenst, maar niet verplicht.

– De groepslessen gaan door zolang de 1,5m kan worden gewaarborgd, zodra er aanpassingen zijn hoort u dit van ons personeel.

– Het schoonmaken van alles waar je met je handen aan hebt gezeten blijft natuurlijk ook belangrijk.

Laten we samen op de regels en de 1,5m afstand blijven letten, zoals we dit de afgelopen maanden ook hebben gedaan. Bewegen is belangrijk, dus laten we ervoor zorgen dat we dit met elkaar kunnen blijven doen!!

Als er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Blijf gezond en Together – op 1,5m afstand – In Motion!

Sportieve groet,
Het T.I.M. Team

10/07/2020

Beste TiM-sporters,

Wat was het fijn om de meeste van jullie afgelopen week weer te zien in de fitness. De positieve reacties over de online-, buiten- en nieuwe lessen doen ons goed. De afgelopen week is soepel gelopen en we zijn blij dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat we met elkaar zo veilig mogelijk kunnen sporten. Toch zijn er een aantal piektijden waar we dicht bij de 30 personen komen. Dit zijn de maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend. Als het mogelijk is probeer deze ochtenden zoveel mogelijk te vermijden. Er bestaat anders een kans dat u even zou moeten wachten tot er weer ruimte is om te sporten. We zijn overgestapt van de papieren schoonmaakrollen naar de gele doekjes. Bij binnenkomst pak je een geel doekje en deze hou je de hele training bij je. Na iedere oefening maak je het apparaat schoon. Aan het einde van de training gooi je bij de uitgang het doekje in de blauwe bak. Wij zullen de doekjes goed wassen, zodat ze weer gebruikt worden. Zo kunnen we met elkaar ook nog rekening houden met het milieu!

Daarnaast mogen er nu drie mensen tegelijk in de kleedkamer, maar de 1,5 meter moet gewaarborgd blijven! Omkleden en douchen mag helaas nog niet.

De nieuwe groepslessen worden goed bezocht en jullie zijn erg enthousiast. Probeer een keer een les mee te doen als je dit nog niet geprobeerd hebt. De Tim Pump is de meest bezocht nieuwe training. De meeste mensen wisten niet wat ze konden verwachten, maar na de training was iedereen enthousiast! Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website www.timfitness.nl of spreek één van ons aan! Wij wensen jullie een goede week en we zien jullie graag weer deze week!

29/06/2020

Beste TiM-sporters,

Wij zijn heel blij jullie vanaf woensdag 1 juli weer te verwelkomen in onze fitnesszaal! Vorige week hebben wij jullie geÏnformeerd over de nieuwe groepslessen. Uiteraard kan IEDEREEN met ELKE les meedoen!

De nieuwe website van TiM Fitness is afgelopen woensdag live gegaan, kijk op www.timfitness.nl  daar vind je ook het complete rooster van alle groepslessen. De groepslessen hebben een maximaal aantal plekken. Kaartjes voor deelname liggen bij de balie, welke een kwartier voor aanvang van de training kunnen worden opgehaald.

Hieronder nogmaals de regels van het RIVM, zodat alles rondom het binnen sporten
goed zal verlopen:
* bij binnenkomst handen desinfecteren
* thuis sportkleding aantrekken, kleedkamers alleen gebruiken voor jas/tas ophangen
* gebruik van lockers is toegestaan, zelf desinfecteren
* schoenen omwisselen in kleedkamer is toegestaan
* toilet gebruik bij voorkeur thuis, maar indien nodig toegestaan
* ledenpas meenemen en gebruiken
* apparaat of materiaal in de zaal direct schoonmaken na gebruik

ALTIJD: 1,5 meter afstand !!

19/06/2020

Beste TiM-sporters,

Het is bijna 1 juli ….en dan mag er weer binnen gesport worden!!

Om het binnen sporten met daarbij de regels van het RIVM volgend, goed te laten verlopen, hieronder de regels waar iedereen zich aan dient te houden:
* thuis omkleden
* Kleedkamers alleen gebruiken voor jas/tas ophangen
* schoenen wisselen in kleedkamer
* maximaal 1 persoon in de kleedkamer
* waardevolle spullen bij voorkeur thuis laten, evt mee de zaal in, eigen verantwoordelijkheid
* toilet gebruiken mag
* ledenpas meenemen en gebruiken
* apparaat of materiaal direct schoonmaken na gebruik
* ten alle tijden: 1,5 meter afstand!

Als er door drukte te weinig afstand gehouden kan worden, kan het voorkomen dat je op dat moment de zaal niet in kan of even moet wachten. Wij zullen hier toezicht op blijven houden, zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan blijven. De piektijden zijn op dinsdagochtend en vrijdagochtend. Probeer als dit mogelijk is, deze momenten te vermijden, tenzij je een groepsles volgt natuurlijk!

In de vorige nieuwsbrief hebben we het al kort gehad over de nieuwe groepslessen. De tijden waarop de groepslessen gaan starten zijn nu bekend. In het onderstaande schema zie je de nieuwe groepslessen aangegeven. Let op: de oude groepslessen blijven bestaan op de bekende tijden. In de volgende nieuwsbrief het totale rooster aan groepslessen, zowel oud als nieuw.

Nieuwe lessen die erbij komen vanaf 1 juli:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
8.00 – 8.30 Goedemorgen TiM
8.15 – 8.45 Goedemorgen TiM
9.00 – 9.30 Goedemorgen TiM Goedemorgen TiM
10.30 – 11.00 HIIT Beneden HIIT Beneden
11.00 – 11.30 TIM Pump
15.30 – 16.00 HIIT Beneden HIIT Beneden HIIT Beneden HIIT Beneden HIIT Beneden
16.45 – 17.30 TIM Pump TIM Pump TIM Pump TIM Pump
17.30 – 18.00 HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven
18.45 – 19.30 TIM Pump
19.30 – 20.00 HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven
20.00 – 20.30 TIM Pump TIM Pump
20.30 – 21.00 HIIT Boven

Nieuw: omdat er voor alle groepslessen een maximaal aantal deelnemers geldt, zal er vanaf 1 juli voor alle lessen gelden, niet per inschrijving maar kan een kaartje bij de balie afhalen en helaas vol=vol
We zien jullie snel weer!!

Sportieve groet,
Het TiM-team

Archief

Laatste bericht

08/6/2021

Beste TiM-sporters,

Het is dan eindelijk zover! We gaan vanaf zaterdag 5 Juni weer helemaal open, maar wat houdt dat precies in?

We mogen de groepslessen weer binnen houden. Dat betekent dat de Pilates, HIIT, TimPump, SGT en het Boksen weer gewoon binnen gehouden kunnen worden. Wel zal er een maximum van 10-12 deelnemers zijn per les. Dit zal (met uitzondering van de pilates) gaan met het principe VOL=VOL, dus zonder aanmelding van te voren. In de zaal beneden blijft het maximaal aantal personen op 30.

Daarnaast gaan de kleedkamers (maximaal 4 personen), de douches (maximaal 2 personen) en voor onze welnessliefhebbers de sauna (maximaal 1 persoon) weer open! Houd rekening met elkaar en de 1,5m regel blijft gelden.

Wil jij een 0-meting om te weten hoe je er nu voor staat qua conditie en lichaamssamenstellingen laat het ons dan weten! Dit doen we vrijblijvend en zonder afspraak in de trainingszaal.

Nogmaals bedankt voor al jullie steun de afgelopen maanden en we gaan met zijn allen weer terug richting het normaal. Als jullie vragen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag.

19/5/2021

Beste TiM-sporters,

JAAA we mogen weer binnen sporten !!

Super blij zijn we jullie weer te mogen verwelkomen in onze sportzaal want vanaf _woensdag 19 mei_ mag er weer binnen gesport worden.

We hopen jullie binnenkort allemaal weer te zien, daarbij een aantal regels van de overheid, het R.I.V.M. en van ons:

* je bent van harte welkom, aanmelden van te voren hoeft dus NIET
* (nog) geen groepstrainingen
* met 2 personen samen trainen mag
* maximaal 30 personen tegelijk in de zaal, max. een uur trainen per keer
* géén gebruik van kleedkamers, alleen voor het wisselen van schoenen en ophangen van tas en jas
* 1,5 meter afstand
* bij binnen gaan van de zaal een geel doekje meenemen voor het schoonmaken van apparatuur en materialen

De buitenlessen zullen per die datum vervallen, behalve de pilateslessen op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend om 9.00u blijven buiten op het Valtoveld. Telefonisch aanmelden via 0174-511126.

Groepstrainingen mogen we op dit moment nog niet binnen geven, maar uiteraard kun je lekker aan de slag in onze fitnesszaal. Als je dit leuk vindt, kun je je in de zaal aanmelden voor het maken van 0-meting, hoe sta je ervoor en waar wil je naar toe werken/sporten?

Namens Tim en ons gehele team ontzettend bedankt voor jullie steun de afgelopen maanden, wij waarderen dit enorm!!

Wij hebben er zin in, tot snel!!

Sportieve groet,

Het T.I.M.-team

7/5/2021

Beste TiM-sporters,

Helaas is de opening van de fitness uitgesteld, vooralsnog voor één week, wij hopen dan ook dat er 18 mei a.s. weer binnen gesport kan worden!

Vanaf maandag 10 mei a.s. gaan wij onze buitenlessen uitbreiden; zo zijn er in de ochtend en middag op het Valtoveld verschillende trainingen voor max. 12 personen per les, zoals SGT (Small Group Training), Seniorencircuit, Pilates, HIIT en Pump en is er ‘s avonds aan de zijkant van ons gebouw SGT en Pump met max. 10 personen per les. Rooster buitenlessen staat onderaan deze email.

Voor álle lessen geldt:
– telefonisch aanmelden op 0174-511126
– max. 1 week van te voren inschrijven en vol=vol
– lessen worden gegeven bij droog weer, dus bij regen is er geen les
– op het Valtoveld wordt getraind in max. 3 groepjes van 4 personen.
Personen houden 1,5 m afstand en de groepjes zijn op 3 m afstand van
elkaar.

_Rooster buitenlessen per 10 mei a.s._:

Maandag
09.00-10.00 Pilates (Valtoveld)
11.00-12.00 Seniorencircuit (Valtoveld)
16.00-17.00 SGT/HIIT (Valtoveld)
20.00-21.00 SGT/Pump (zijkant gebouw)

Dinsdag
09.00-10.00 SGT/Goedemorgen TiM (Valtoveld)
16.00-17.00 HIIT (Valtoveld)
20.00-.21.00 SGT/Pump (zijkant gebouw)

Woensdag
09.00-10.00 Pilates (Valtoveld)
15.00-16.00 SGT/HIIT (Valtoveld)
18.30-19.30 SGT (zijkant gebouw)

Donderdag
11.00-12.00 Seniorencircuit (Valtoveld)
16.00-17.00 SGT/Pump (Valtoveld)
18.30-19.30 SGT/Pump (zijkant gebouw)

Vrijdag
09.00-10.00 Pilates (Valtoveld)
15.00-16.00 SGT/Pump (Valtoveld)

Ook kun je nog steeds tussen 9.00-17.00, alleen of samen, een uur
reserveren om vrij te (kracht)trainen aan de zijkant van ons gebouw. Ook
daarvoor geldt; telefonisch aanmelden.

Op deze manier blijven we met elkaar in beweging! Dus meld je aan voor
één of meer buitenlessen en we zien jullie graag!!

Sportieve groet,

Het T.I.M.-team

17/12/2020

Beste TiM-sporters,

We zijn weer een persconferentie verder en helaas hebben we te horen gekregen dat we onze deuren nog niet voor jullie mogen openen. Daar balen we natuurlijk onwijs van, want we hadden jullie graag weer ontvangen. Aangezien bewegen en sporten erg belangrijk is voor onze weerstand en onze mentale en fysieke gezondheid. Maar niet getreurd! Als het niet binnen kan, dan maar buiten!

We zijn druk bezig geweest met opties om jullie toch in beweging te houden. Kijk op ons Youtube kanaal voor de nieuwe T.I.M. Pump met Bryan en Walter of voer de onderstaande link in: https://www.youtube.com/watch?v=XLqZrdLz59E . Naast online lessen die je kan vinden op ons Youtube kanaal, gaan we starten met activiteiten buiten. Helaas is het geen zomers weer maar van bewegen word je vanzelf warm! Wat gaan we dan precies doen?

Er komen aan de zijkant van het pand twee stations waar er individueel voor een uur lang getraind kan worden. Per station mogen er twee mensen trainen op 1,5m afstand, tussen de stations zit 5m afstand. Hier kan je trainen op bijvoorbeeld een roeiapparaat, de TRX met stangen en losse gewichten. Helaas mogen jullie niet binnen omkleden. Zorg dat je op de afgesproken tijd komt en optijd de stations weer verlaat voor de volgende. Zie je mensen trainen en vraag je je af hoe dat kan? Deze mensen zijn op fysiotherapeutische basis aan het trainen en mogen van de overheid nog wel onder begeleiding binnen trainen.

Daarnaast mogen we dankzij onze vrienden van Valto ook weer gebruik maken van het kunstgrasveld bij de korfbal. Daar gaan we trainingen aanbieden voor 8 mensen tegelijk. Je traint dan onder begeleiding in 4 duo’s en doet de workout die wij van te voren voor jullie gemaakt hebben. Dat zal een training zijn voor kracht en conditie van het hele lichaam. Dat zal er iets anders uitzien dan de normale circuittraining die we geven, maar dat heeft alles met de regelgeving te maken. Verzamelen doen we max 10 minuten van te voren bij het hek van Valto. We hebben nu trainingen gepland voor de volgende momenten:

Dinsdag van 09:00 tot 09:45

Woensdag van 09:00 tot 09:45

Woensdag van 15:00 tot 15:45

Vrijdag van van 15:00 tot 15:45

Denk je nu: Ja dat wil ik! Vanaf maandag kunnen jullie je telefonisch inschrijven voor de individuele training of training in een groep. Bel hiervoor met 085 040 60 38 (optie 5). Op het moment dat we merken dat de lessen snel vol zitten gaan we natuurlijk extra lessen toevoegen.

We zijn jullie aanmeldingen tegemoet en tot snel!

Met sportieve groet,

17/12/2020

Beste TiM-sporters,

Zoals jullie wellicht ook hebben meegekregen, zijn er nieuwe COVID-maatregelen van kracht. Dat betekent helaas dat we de fitness en de groepslessen moeten stoppen t/m 19 januari 2021.

We moeten op dit moment aan elkaar denken en er met z’n allen voor zorgen dat ons zorgsysteem niet overbelast raakt. Door nu te handelen en onze verantwoordelijkheid te nemen kunnen we allemaal ons steentje bijdragen. Wij wensen daarom iedereen heel veel sterkte met deze lockdown waarbij iedereen op zijn/haar eigen manier wordt geraakt en weer moet dealen met de omstandigheden die er nu zijn.

Maar!! Natuurlijk hebben we opties voor jullie zodat iedereen kan blijven sporten. Zo gaan we weer aan de slag met online lessen, die zullen verschijnen op ons Youtube-kanaal.

Ook zal het mogelijk zijn om groepslesmateriaal bij ons te lenen voor de komende 5 weken. Dit zal gepaard gaan met een borg van € 50,–, maar zo kan je thuis lekker blijven sporten.

Mensen die om medische redenen genoodzaakt zijn om te blijven trainen, kunnen contact met ons opnemen, zodat de fysiotherapeut een passende oplossing voor u zal zoeken.

We vinden het ontzettend jammer – en vooral voor jullie als sporters, dat we een paar weken dicht zijn voor fitness, maar we gaan er met elkaar het beste van maken! Hou de mail en Facebook in de gaten voor de info over de online lessen en leuke challenges om thuis te doen.Voor iedereen alvast fijne feestdag gewenst én stay Home in Motion!

Met sportieve groet,
Het T.I.M. team

18/11/2020

Beste TiM-sporters,

Vanaf morgen (Donderdag 19-11-2020) mogen de groepslessen weer door gaan! Gelukkig kunnen we weer terug naar ons oude groepslesrooster en met elkaar trainen. Onderstaand de belangrijkste punten waar we met zijn alle op moeten letten.

– Zodra je het pand binnen komt is het dragen van een mondkapje gewenst, maar niet verplicht. De vuistregel blijft; houd 1,5m afstand waar dan ook in het pand.

– Het maximaal aantal leden in de zaal is 30. Wij zorgen dat we dit goed in de gaten blijven houden. Mocht je de 31e sporter zijn dan laten wij dit weten en moet je even wachten totdat iemand anders de sportzaal verlaat.

– De kleedkamers worden alleen nog gebruikt voor het wisselen van schoenen. Kleed je dus thuis om, stop je waardevolle spullen in een locker en zorg dat je niet met meer dan 3 personen in de kleedkamer bent. Helaas kunnen jullie niet meer douchen of in de sauna. Ook in de kleedkamers is een mondkapje gewenst, niet verplicht.

– De groepslessen gaan door zolang de 1,5m kan worden gewaarborgd, zodra er aanpassingen zijn hoort u dit van ons personeel. Voor de Timpump en Pilates moet je je inschrijven, dit kan bij de balie, via een instructeur, telefonisch of via eef@timfysiotherapie.nl. Schrijf je dus snel in want VOL = VOL!

– De Timpump op donderdag van 17:00 en de HIIT op donderdag van 17:30 komen helaas te vervallen.

– Het schoonmaken van alles waar je met je handen aan hebt gezeten blijft natuurlijk ook belangrijk.

Laten we samen op de regels en de 1,5m blijven letten en dit jaar sportief en gezond afsluiten!

Als er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.
Blijf gezond en Together op 1,5m In Motion!

Sportieve groet,

Het T.I.M. Team

7/11/2020

Beste TiM-sporters,

Wederom was het afgelopen dinsdag weer erg spannend. Uiteraard zijn wij erg blij dat we open kunnen blijven, maar dit zal wel met wat aanpassingen moeten.

Iedereen mag blijven sporten en samen werken aan een fit en gezond lichaam.

Wel zullen we voor 2 weken geen groepslessen kunnen verzorgen door de nieuwe richtlijnen en het zorgen voor minder overdracht van ?.

??‍♀️We hebben voor al onze lessen een alternatief programma op de locaties.

??Zodat jullie veilig samen kunnen blijven sporten.

Control The virus ? Together ️

Meer dan normaal zullen wij oefeningen voor jullie klaar te eggen en hier persoonlijk bij begeleiden.

Hieronder de overige afspraken nog even onder elkaar: – Zodra je het pand binnen komt is het dragen van een mondkapje gewenst, maar niet verplicht. De vuistregel blijft; houd 1,5m afstand waar dan ook in het pand.

– Het maximaal aantal leden in de zaal is 30. Wij zorgen dat we dit goed in de gaten blijven houden. Mocht je de 31e sporter zijn dan laten wij dit weten en moet je even wachten totdat iemand anders de sportzaal verlaat.

– De kleedkamers worden alleen nog gebruikt voor het wisselen van schoenen. Kleed je dus thuis om, stop je waardevolle spullen in een locker en zorg dat je niet met meer dan 3 personen in de kleedkamer bent. Helaas kan er niet meer worden gedoucht en ook geen gebruik worden gemaakt van de sauna. Ook in de kleedkamers is een mondkapje gewenst, maar niet verplicht.

– Het schoonmaken van alles waar je met je handen aan hebt gezeten blijft natuurlijk ook belangrijk.

Als er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Blijf gezond en Together – op 1,5m afstand – In Motion!

Sportieve groet,
Het T.I.M. Team

15/10/2020

Beste TiM-sporters,

Wat zijn we blij dat we ook na afgelopen dinsdag open mogen blijven; samen kunnen blijven sporten en aan onze gezondheid/fitheid werken. Natuurlijk volgen wij de adviezen van het RIVM op en daarom zullen we ook weer wat regels aanscherpen. We hebben gezien dat gelukkig iedereen zich aan de regels houdt en dat alles hierdoor soepel verloopt.

Over het algemeen verandert er voor ons niet zo heel veel, onderstaand is belangrijk:
– Zodra je het pand binnen komt is het dragen van een mondkapje gewenst, maar niet verplicht. De vuistregel blijft; houd 1,5m afstand waar dan ook in het pand.

– Het maximaal aantal leden in de zaal is 30. Wij zorgen dat we dit goed in de gaten blijven houden. Mocht je de 31e sporter zijn dan laten wij dit weten en moet je even wachten totdat iemand anders de sportzaal verlaat.

– De kleedkamers worden alleen nog gebruikt voor het wisselen van schoenen. Kleed je dus thuis om, stop je waardevolle spullen in een locker en zorg dat je niet met meer dan 3 personen in de kleedkamer bent. Helaas kan er niet meer worden gedoucht en ook geen gebruik worden gemaakt van de sauna. Ook in de kleedkamers is een mondkapje gewenst, maar niet verplicht.

– De groepslessen gaan door zolang de 1,5m kan worden gewaarborgd, zodra er aanpassingen zijn hoort u dit van ons personeel.

– Het schoonmaken van alles waar je met je handen aan hebt gezeten blijft natuurlijk ook belangrijk.

Laten we samen op de regels en de 1,5m afstand blijven letten, zoals we dit de afgelopen maanden ook hebben gedaan. Bewegen is belangrijk, dus laten we ervoor zorgen dat we dit met elkaar kunnen blijven doen!!

Als er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Blijf gezond en Together – op 1,5m afstand – In Motion!

Sportieve groet,
Het T.I.M. Team

10/07/2020

Beste TiM-sporters,

Wat was het fijn om de meeste van jullie afgelopen week weer te zien in de fitness. De positieve reacties over de online-, buiten- en nieuwe lessen doen ons goed. De afgelopen week is soepel gelopen en we zijn blij dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat we met elkaar zo veilig mogelijk kunnen sporten. Toch zijn er een aantal piektijden waar we dicht bij de 30 personen komen. Dit zijn de maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend. Als het mogelijk is probeer deze ochtenden zoveel mogelijk te vermijden. Er bestaat anders een kans dat u even zou moeten wachten tot er weer ruimte is om te sporten. We zijn overgestapt van de papieren schoonmaakrollen naar de gele doekjes. Bij binnenkomst pak je een geel doekje en deze hou je de hele training bij je. Na iedere oefening maak je het apparaat schoon. Aan het einde van de training gooi je bij de uitgang het doekje in de blauwe bak. Wij zullen de doekjes goed wassen, zodat ze weer gebruikt worden. Zo kunnen we met elkaar ook nog rekening houden met het milieu!

Daarnaast mogen er nu drie mensen tegelijk in de kleedkamer, maar de 1,5 meter moet gewaarborgd blijven! Omkleden en douchen mag helaas nog niet.

De nieuwe groepslessen worden goed bezocht en jullie zijn erg enthousiast. Probeer een keer een les mee te doen als je dit nog niet geprobeerd hebt. De Tim Pump is de meest bezocht nieuwe training. De meeste mensen wisten niet wat ze konden verwachten, maar na de training was iedereen enthousiast! Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website www.timfitness.nl of spreek één van ons aan! Wij wensen jullie een goede week en we zien jullie graag weer deze week!

Beste TiM-sporters,

Het is bijna 1 juli ….en dan mag er weer binnen gesport worden!!

Om het binnen sporten met daarbij de regels van het RIVM volgend, goed te laten verlopen, hieronder de regels waar iedereen zich aan dient te houden:
* thuis omkleden
* Kleedkamers alleen gebruiken voor jas/tas ophangen
* schoenen wisselen in kleedkamer
* maximaal 1 persoon in de kleedkamer
* waardevolle spullen bij voorkeur thuis laten, evt mee de zaal in, eigen verantwoordelijkheid
* toilet gebruiken mag
* ledenpas meenemen en gebruiken
* apparaat of materiaal direct schoonmaken na gebruik
* ten alle tijden: 1,5 meter afstand!

Als er door drukte te weinig afstand gehouden kan worden, kan het voorkomen dat je op dat moment de zaal niet in kan of even moet wachten. Wij zullen hier toezicht op blijven houden, zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan blijven. De piektijden zijn op dinsdagochtend en vrijdagochtend. Probeer als dit mogelijk is, deze momenten te vermijden, tenzij je een groepsles volgt natuurlijk!

In de vorige nieuwsbrief hebben we het al kort gehad over de nieuwe groepslessen. De tijden waarop de groepslessen gaan starten zijn nu bekend. In het onderstaande schema zie je de nieuwe groepslessen aangegeven. Let op: de oude groepslessen blijven bestaan op de bekende tijden. In de volgende nieuwsbrief het totale rooster aan groepslessen, zowel oud als nieuw.

Nieuwe lessen die erbij komen vanaf 1 juli:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
8.00 – 8.30 Goedemorgen TiM
8.15 – 8.45 Goedemorgen TiM
9.00 – 9.30 Goedemorgen TiM Goedemorgen TiM
10.30 – 11.00 HIIT Beneden HIIT Beneden
11.00 – 11.30 TIM Pump
15.30 – 16.00 HIIT Beneden HIIT Beneden HIIT Beneden HIIT Beneden HIIT Beneden
16.45 – 17.30 TIM Pump TIM Pump TIM Pump TIM Pump
17.30 – 18.00 HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven
18.45 – 19.30 TIM Pump
19.30 – 20.00 HIIT Boven HIIT Boven HIIT Boven
20.00 – 20.30 TIM Pump TIM Pump
20.30 – 21.00 HIIT Boven

Nieuw: omdat er voor alle groepslessen een maximaal aantal deelnemers geldt, zal er vanaf 1 juli voor alle lessen gelden, niet per inschrijving maar kan een kaartje bij de balie afhalen en helaas vol=vol
We zien jullie snel weer!!

Sportieve groet,
Het TiM-team

Archief

Reviews  TiM Fitness

“Tim waar sporten geen drempel heeft”

Nancy

“Goed fitnesscentrum, goede profesionele begeleiding, gezellige ontspannen sfeer waar je altijd terecht kunt.”

Syl

“Ik kom al jaren bij Tim met veel plezier onder professionele begeleiding “

Ronald